Erna Dofferhoff-van Rooyen

Erna Dofferhoff-van Rooyen
Functie
Secretaresse
E-mail
Beschrijving

"Later is nu"

Vanaf mijn 18e heb ik bij verschillende kantoren gewerkt in administratieve/secretariële functies. Altijd had het bedrijf wel een link naar de bouwkunde (woningbouwvereniging, makelaarskantoor). Het was dan ook geen toeval dat ik in 2000 solliciteerde bij Architectenburo Ruud van der Kroft. Hier heb ik met veel plezier acht jaar gewerkt.

In 2008 vond ik het tijd voor heel wat anders en ben ik, na diverse opleidingen te hebben gevolgd, ruim zes jaar zelfstandig ondernemer geweest.

Als thuiswerkende zzp'er miste ik toch wel collega's en ben ik weer rond gaan kijken voor een baan.

Doordat ik nog steeds regelmatig contact had met de Kroftjes, ben ik in 2013 gevraag om weer terug te komen, om collega Hipkje bij te staan met de financiële administratie. Inmiddels -door de fusie- natuurlijk een heel ander bedrijf, maar toch weer heel vertrouwd.

Mijn werkzaamheden zijn heel afwisselend. Ik beman, samen met collega Marga, de receptie, doe secretariaatswerkzaamheden en ondersteun de debiteurenadministratie. Hierdoor is mijn baan nooit saai,ik weet van te voren nooit precies hoe mijn werkdag er uit gaat zien.