Anton van der Gulik

Anton van der Gulik
Functie
Projectleider
Bouwkundig Ingenieur
E-mail
Beschrijving

"Het geheim van humor is verrassing"

"Met mijn diploma MTS Bouwkunde & Weg- en Waterbouw op zak heb ik eerst 12 jaar bij een architectenbureau - waar ik eerder stage liep - in Haarlem gewerkt. Eind 2007 ben ik overgestapt naar Architektenburo Ruud van der Kroft in Lisse. Dat betekende onder meer een overgang van tekenen met Autocad naar Arkey (met ASD). In 2012 zijn we bij KVDK begonnen met tekenpakket Revit, een Bouw Informatie Model waarmee de opbouw en de kosten van een gebouw of constructie vooraf volledig gevisualiseerd en geanalyseerd worden."

"Ik heb niet bewust voor de architectuur gekozen, maar ben ik er ingerold door mijn stage. Tot op de dag van vandaag heb ik geen seconde spijt gehad. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk. De variatie in werkzaamheden en contacten maken dit tot een geweldig leuk vak. Daarnaast werk ik in het weekend al ruim 15 jaar als barkeeper in een café in Lisse en heb ik samen met een vriend en collega-barkeeper een klein bedrijf (IndianBoy Cocktails) waarmee we cocktails op diverse feesten en partijen verzorgen."

Favoriete projecten
"Het interessantste project waar ik tot nu toe aan gewerkt heb, is de nieuwbouw/verbouw van Brede School De Prinsenhof in Noordwijkerhout. Daarmee heb ik veel ervaring opgedaan in diverse vakdisciplines binnen mijn vakgebied. Het leukste project is de nieuwbouw van 21 appartementen in Oud Raadwijk, aan het Vierkant in mijn woonplaats Lisse."