Hipkje Kiers

Hipkje Kiers
Functie
Financieel medewerker
E-mail
Beschrijving

“Ik heb achtereenvolgens MAVO, HAVO, MEAO gedaan en daarna bij verschillende bedrijven administratieve functies gehad voordat ik in 2008 bij Architectenbureau Korbee werd aangenomen als financieel medewerker. Via een bemiddelingsbureau voor financiële functies ben ik bij het architectenbureau terecht gekomen, dat een uitstekende keuze is geweest. Ook nu het KVDK Architecten is geworden hangt er een prima sfeer waar iedereen elkaar kent.”

“Mijn voornaamste werkzaamheden binnen het bureau zijn het bijhouden van de financiële administratie van Korbee van der Kroft Architecten BNA, de financiële administratie en het beheer van Architectengroep West B.V. en secretariële ondersteuning van de directie. Door  het diverse takenpakket is het een leuke en afwisselende baan, waar ik veel plezier aan beleef en ik  goed op mijn plek zit.“

 

Favoriete projecten

“Feitelijk zie ik de projecten pas als er gefactureerd moet worden, ik zit nu eenmaal aan het einde van het proces. Als ik langs onze projecten rijdt, zoals de woonwijk “De Kleipetten” in Rijnsburg of het centrumplan “Hof van Noortwijck” in Noordwijk-Binnen, dan ben ik best wel trots dat deze ontwerpen bij ons bureau vandaan komen. Ik heb veel respect voor de architecten en tekenaars die al die mooie bouwwerken weten te bedenken. Het moet fantastisch zijn om je eigen ideeën werkelijkheid te zien worden.”