KVDK Architecten start 2019 met nieuwe partners

dinsdag 15 januari 2019

KVDK Architecten start 2019 met nieuwe partners

 

Januari 2019

 

Beste relatie,

 

Allereerst de beste wensen voor 2019. Wij beginnen het jaar met goed nieuws. KVDK Architecten breidt uit door te fuseren met RAAK Architecten uit Leiden. We willen hiermee onze organisatie verstevigen en kennis verbreden.

 

Fusie

KVDK Architecten breidt uit door te fuseren met RAAK Architecten. RAAK Architecten is een jong bureau dat zich naast woningbouw gespecialiseerd heeft in herbestemming en verduurzaming van bestaande gebouwen en monumenten. De naam KVDK Architecten blijft ongewijzigd. Eveneens blijft ons bureau werken vanuit de huidige standplaats in Noordwijk.

 

Nieuwe partners

De huidige leiding van KVDK Architecten, Arie Korbee en Ruud van der Kroft wordt versterkt met architecten Wiebe van Houten en Wytse de Winter. De partners vullen elkaar op meerdere gebieden aan. Arie: “Het is belangrijk om te blijven verjongen voor de continuïteit van het bureau. Met de kennis van RAAK op het gebied van verduurzaming en BENG kunnen wij onze projecten nog duurzamer insteken.”

Voor RAAK is de vergroting van capaciteit en kennis van BIM een belangrijke toevoeging. Wiebe: “Met de fusie kunnen wij onze professionele ambities verder verwezenlijken.”

 

Naam KVDK Architecten

Zelfs de naam KVDK Architecten is een aanvulling met een twist, elke partner heeft nu een letter. Korbee Van Houten, De Winter, Van der Kroft.

 

De komende maanden worden gebruikt om de visie en ambitie van het vernieuwde KVDK Architecten uit te dragen. Tot snel!

 

Wat gebeurde er in 2018?

KVDK Architecten kijkt terug op een succesvol jaar met meerdere mooie woningbouwprojecten en publieke gebouwen in de regio. Het meest bekende project is uiteraard het LAM, dat genomineerd werd voor de Architectenweb Award 2018. Een resultaat waar we heel trots op zijn.

 

RAAK Architecten heeft in 2018 onder andere de herbestemming en transformatie van Spuiboulevard 100 in Dordrecht opgeleverd en aansluitend in hetzelfde gebied volgen nog diverse andere grote transformatie- en nieuwbouwprojecten, een goed vooruitzicht voor 2019!

 

We danken al onze opdrachtgevers en leveranciers voor de samenwerking van het

afgelopen jaar en we hopen deze te continuëren in 2019 met veel duurzame projecten en een nieuwe website!

 

 

Namens het hele team van KVDK Architecten,

Arie, Ruud, Wiebe en Wytse