Bronckhorstschool

De uitbreiding bestaat uit een BSO, Teamkamer en RT ruimte.

De huidige school heeft een redelijk gesloten karakter, maar kan met een aantal strategische ingrepen ruimtelijker en lichter worden gemaakt.

Door programma naar de verdieping te verplaatsen ontstaat niet alleen de mogelijkheid om de gemeenschapsruimte te vergroten, ook wordt het mogelijk om het hart van de school aan het schoolplein te leggen.

De gemeenschapsruimte kan worden samengetrokken met de ruimte voor de BSO, maar de BSO kan ook worden afgesloten hiervan. Door de pantry aan de gemeenschapsruimte te leggen kan er ook gekookt worden met de kinderen op de BSO.

Vanaf de verdieping kan er naar de gemeenschapsruimte worden gekeken.

  • Opdrachtgever

    Sophia Stichting

  • Segment

    Onderwijs

  • Fase

    Opgeleverd 2012

  • Project

    Bronckhorstschool

  • Locatie

    Noordwijk

  • Aannemer

    N. van Duin en Zn.