Winnend ontwerp gebiedsontwikkeling Zaandriehoek

Een project omgeven door cultuur en historie!

Het industriële erfgoed langs de Zaan vormde de inspiratie voor het ontwerp.

Met trots presenteren wij het winnende ontwerp voor het binnengebied van deze nieuwe gebiedsontwikkeling in het hart van de gemeente Wormerland. Onze architecten lieten zich bij het ontwerp inspireren door de industriële bouwstijl aan De Zaan met haar karakteristieke eigenschappen en bijzondere gevelstructuren. Het resultaat: 56 grondgebonden woningen en 2 appartement-gebouwen met een duidelijke verwijzing naar het industriële erfgoed in het omliggende gebied.

Op 14 juli vond de kick off o.l.v. supervisor Roy Bijhouwer en opdrachtgever Dreef Beheer B.V. plaats bij een van de mooist bewaarde pakhuizen, De Stoomhal te Wormer. Hierbij hebben alle winnende architecten van de deelgebieden hun project gepresenteerd die vervolgens tot leven kwamen bij een wandeling door de Zaandriehoek. Een mooie start van een groots project!