Genomineerd voor de Rijnlandse Architectuur Prijs 2023!

Zowel Sportcomplex Ter Specke te Lisse als paviljoen Buitencantine te Valkenburg staan op de longlist van de Rijnlandse Architectuur Prijs en komen daarmee als gebouw in aanmerking voor de jury- en publieksprijs.

Met de uitreiking van de prijs wordt aandacht gegenereerd voor de kwaliteit van onze gebouwde omgeving. Iets wat ons allen aangaat!

Sinds 2015 beloont en stimuleert de Rijnlandse Architectuur Prijs (RAP071) spraakmakende architectuur in de regio Rijnland. Ook dit jaar prijken 25 bijzondere gerealiseerde ontwerpen op de longlist, waarvan wij met maar liefst twee projecten vertegenwoordigd mogen zijn.

Sportcomplex Ter Specke:
Een complex dat niet alleen dient als ‘verzamelgebouw’ voor een diversiteit aan gebruikers en verenigingen, maar juist als een toekomstbestendige ontmoetingsplek met maatschappelijke waarde voor Lisse en omstreken. Tot in de details ontworpen in hun S.P.O.R.T. DNA : Samen, Plezier, Ontwikkeling, Respect en Trots!

Paviljoen Buitencantine:
Hét sluitstuk van de herinrichting van het verbindende recreatieve hart, gelegen aan het Valkenburgse Meer tussen Leiden en de toekomstige nieuwbouwontwikkeling van Nieuw Valkenburg.

De komende maand zal de jury o.l.v. voorzitter Ton Verhoeven de genomineerde projecten gaan bezoeken en zich buigen over hoe deze bijdragen aan de veranderopgaven die wij als samenleving tegemoet gaan.

Op 6 september zullen zij een shortlist bekendmaken, waarna op woensdag 11 oktober de feestelijke uitreiking plaats zal vinden en bekend wordt welk project naar huis gaat met de Rijnlandse Architectuur Prijs.

Bekijk onze genomineerde projecten in ons portfolio:

👉🏻 Sportcomplex Ter Specke
👉🏻 Paviljoen Buitencantine