DSV zorg- en verpleegwoningen

De nieuwbouw van DSV Katwijk bestaat uit twee urban villa’s die op de begane grond verbonden zijn. In beide gebouwen wonen ouderen met psychogeriatrische beperkingen.

In het gebouw aan de zuidzijde wonen bewoners in hun eigen appartement in het woonzorgcentrum. Het noordelijke gebouw is georganiseerd in woongroepen. Deze hebben een grote gemeenschappelijke woonkamer en een groot gemeenschappelijk balkon. De kleurstelling, de metselwerkverbanden en de uitstekende balkons geven het ontwerp een sfeer en structuur die past bij de locatie op de rand van het duin.

 

Voor verwarming, koeling en warm tapwater wordt gebruik gemaakt van een collectieve warmtepomp aangesloten op een bron. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar maximale toekomstwaarde voor onze gebouwen. Met name de flexibiliteit en aanpasbaarheid van gebouwen spelen hierbij een belangrijke rol.