Transformatie in kustarchitectuur

Op een prominente plek, half opgenomen in een duin, hebben wij een bestaand gebouw volledig getransformeerd.

  • #duurzaam
  • #energieneutraal
  • #functie menging
  • #hergebruik
  • #kustarchitectuur
  • #transformatie

Het voormalige VVV-kantoor in Noordwijk aan Zee is getransformeerd en uitgebreid. Op het onderste niveau, opgenomen in het duin bevinden zich twee starters-appartementen. De begane grond bestaat uit een commerciƫle ruimte, waar makelaardij Bonnike gevestigd is. Hierboven zijn luxe appartementen toegevoegd. Naast een nieuwe bestemming is de transformatie aangegrepen om het gebouw volledig energieneutraal te maken. Op deze wijze is dit in het oog springende gebouw, op deze bijzondere plek in voormalig duinlandschap, voorbereid op een duurzame toekomst.